Referencer


Tak for bogen - som jeg har har gennemlæst - og finder rigtig god - netop til den målgruppe, jeg mener du har i tankerne. Dine budskaber er klare og forståelige, hvilket jo er forudsætningen i mange sammenhænge.

Jeg synes det er rigtig godt, at du tager udgangspunkt i "de officielle" kostanbefalinger. Trods alt er der megen forskning, der ligger til grund for, at rådene er netop som de er. Den måde, du præsenterer kostrådene, giver god forståelse - klart og enkelt. Måske synes nogle, at der er mange ting, der har indflydelse på sundheden.... men det er der jo også, så netop helhedsbudskabet er for mig en væsentlig faktor at holde sig for øje, når man vil vejlede i sundhed.
Også hvordan motion/bevægelse indgår i sundhedssammenhænge, synes jeg, du forklarer rigtig godt.

Opskriftsafsnittet er inspirerende. Enkelthed, og alligevel med gode tips præger dine opskrifter. For mange vil det være gode opskrifter, der er lette at gå til, og som lever op til energifordeling. Jeg synes, det er et godt valg at anvende almindelige produkter i opskrifterne - hvad vi nu har i køkkenskabet-agtigt.

Du fortjener at få god respons på din bog - så jeg håber også du får solgt en del.

Jeg vil anbefale bogen som en inspirerende, seriøs og lettilgængelig vejledning til sund livsstil.
Anna Grethe Nøhr, Møn
Husholdningsøkonom


Bogen fører indledningsvis en igennem en stor forståelse af, hvordan kroppen arbejder med alle dens kemiske processer. Det er let læseligt og nemt at forstå.

Der er også opbakning og idéer til, hvorledes man kan smide de overflødige kilo, hvad enten det er få eller mange, og bibeholde den opnåede vægt.

Opskrifterne er meget velsmagende og nemme og følge. Det er inspirerende opskrifter som jeg med held flere gange har serveret for gæster, og hver gang gør de lykke.
Der er også nytænkning i bogen, som f.eks. lynbrød. En sjov og hurtig måde at fremstille et brød på. Jeg ville aldrig selv have fået denne idé.

Bogen giver også inspiration til, hvordan man selv kan sammensætte retter ud fra de samme principper, som er anvendt i opskrifterne.

Så alt i alt er bogen blevet mig en tro følgesvend.
Käthe Ulstrup, Frankrig


Jeg har haft fornøjelse af at se slutresultatet, når man vælger at følge Fe-Ne-Su kostråd. Det perfekte slutresultat står forfatteren til bogen Grethe Lambrecht nemlig selv for. Hun valgte en livsstil, som gør at hun idag strutter af velvære.

Grethe har skrevet en fremragende bog om, hvordan man kan lykkes med sit ønskede vægtmål. Bogen giver et perfekt indblik i, hvilken forvandlig der kan ske med vores krop, når vi vælger en vej ud af sukker -og fedtafhængigheden, får motion implementeret i hverdagen og følger de mange super lækre opskrifter.

Jeg synes bogen er skrevet på en spændende og lettilgængelig måde. Jeg håber, at Grethe vælger at tage på turne med bogen, for hun er virkelig i stand til at kickstarte alle med sin enorme karisma.

Jeannette Strand Pedersen, Odense
Salgsdirektør Incento


Anbefaling - det ER nemlig fede opskrifter!
Jeg vil til enhver tid anbefale Grethe's FeNeSu-bøger. Jeg har nu i et år søgt og fundet RIGTIG god inspiration til sundt og lækkert mad, nemt og hurtigt tilberedt.

FeNeSu er ikke en kur, det er ny livsstil og rigtigt lækre opskrifter på vejen. Tak Grethe, du er super inspirerende!

My Charlot Lill Larsen
Charlottenlund Webdesign, Grafik & FotoJeg har med fornøjelse læst din bog. Det er en bog, jeg godt kunne tænke mig at have i mit køkken.

Jeg tror den bog vil kunne inspirere rigtig mange mennesker til at få en sundere livsførelse, på en nemmere måde. Retterne er lige til at gå til.

Jeg håber du får en masse held med den,jeg syntes den er rigtig god
Birgit Jørgensen,
bioanalytiker Næstved

 
 
 
 
 
 


   &  Forlaget Lambrecht  = Stationsvej 34 B, 4684 Holmegaard  = info@fenesu.dk = 3013 1118

©  2010  LAMBRECHT KOMMUNIKATION